november 14

Tog bort allt tidigare förut men behöll de inlägg som gjorde mig glad och jag såg ett mönster i det. Dessa dagar och veckor tillbringades med de människor jag trivs allra bäst med, mina bästa vänner! OCH GUD vad jag saknar kreta, har nog inte riktigt fattat att vi var där.
Har gått antal månader sedan de senaste skrivandet, men jag ORKADE inte. Jag antar dock att nån ynka kraft kommit tillbaka, men isabellelinnearebecca.blogg.se får fan vara tillfälligt, värdelös blogg, fårse när jag kommer upp med en ny, om några 100 år kanske.

Men kände att jag var trött på allt för tillfället, kände att det var läge att kasta skit någon annanstans än på något mänskligt. Just nu skall jag leta reda på mig själv någonstans där ute och när jag kommer tillbaka hoppas jag att jag är hemkommer från Malaysia, nybliven bilförare, med toppen betyg och att allt bara är som det en gång var.

en sak till, min tid efter kreta har bestått av malta med frida, åhus som var min sista cup med en boll i handen, cypern med syster, malmö, blivit myndig, varit med amy, pluggat, jobbat och besökt london i sisådär en vecka! skriv ner det är ni snälla, väldigt viktig information!

RSS 2.0